Aculco Barcelona organitza una Jornada per la diversitat ètnica i sexual a Catalunya

 

L’Associació Sociocultural i de Cooperació al Desenvolupament per Colòmbia i Iberoamèrica, Aculco, convoca la Jornada “Diversifica´t, Construint un Futur Diferent”, que se centrarà a fomentar la integració de les persones migrants del col·lectiu de Lesbianes, Gais, Bisexuales i Transexuales (LGBT).

 

El pròxim dia 1 de desembre, Aculco, a través de la seva seu a Barcelona, organitza la Jornada “Diversifica´t, Construint un Futur Diferent”, que té com objectiu donar suport la integració de les persones immigrants del col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transexuales i Bisexuales (LGBT). L’esdeveniment se celebrarà en la sala d’actes del Espai Jove Gracia (Carrer Gran de Gracia, nº 190) i donarà començament a les 19:00 hores.

 

Durant la Jornada intervindrà el psicòleg Rodrigo Araneda, president de la Associació catalana per la integració d´homosexuals, bisexuals i transexual immigrants, Acathi, organització que, des de l’any 2003, proporciona suport psicològic, orientació jurídica i formació, entre altres serveis, a la comunitat immigrant LGBT.

 

Tmabé participarà en l’acte el filòsof Álvaro Zuleta, president de Aculco, organització no governamental que té com missió donar suport la inserció social, laboral i cultural dels col·lectius immigrants a Espanya i Regne Unit.

 

Aquest acte es troba dintre del Projecte de Aculco, “Diversifica´t. Construint un Futur Diferent”, l’objectiu del qual és eradicar les conductes de discriminació, les actituds heterosexistas, l’homofòbia i la xenofòbia cap al col·lectiu LGBT, especialment cap a les persones immigrants, l’arribada de les quals a Espanya s’ha incrementat considerablement després del reconeixement d’algun dels drets per al col·lectiu LGBT, com el matrimoni.

 

Más informació: Alexander Soares, delegat Aculco Barcelona: 608651431

 

Versión en Castellano

Menú